آيين نامه جديد پرداخت شهريه

دانشجويان موظف هستند در شروع و به هنگام ثبت نام ،بدهي ترم گذشته و شهريه ثابت آن ترم را پرداخت نمايند.بديهي است عدم پرداخت به موقع شامل پرداخت جريمه و عدم برخورداري از كليه خدمات آموزشي اعم از حذف و اضافه ،تغيير محل آزمون ،حذف اضطراري ،رويت نمرات ميان ترم ،دريافت كارت ورود به جلسه و... خواهد بود.

استثنائا در اين ترم به منظور سهولت پرداخت بدهي تمهداتي در سامانه گلستان اتخاذ گرديده كه دانشجويان بتوانند به صورت مرحله اي به شرح ذيل نسبت به پرداخت شهريه خود اقدام نمايند.

مرحله اول:

پرداخت حداقل 50 درصد بدهي (اعم از بدهي ترم هاي گذشته و شهريه ترم جاري)تا تاريخ 17/9/91

مرحله دوم:

تسويه مابقي بدهي به ترتيب قبل از تعيين محل آزمون ،حذف و اضافه، رويت نمرات ميان ترم و دريافت كارت ورود به جلسه

شايان ذكر است دانشجويان يك هفته پس از پرداخت مرحله دوم ،امكان برخورداري از خدمات آموزشي از طريق سيستم جامع آموزشي گلستان را خواهند .