در خصوص شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر:

1. برابر آیین نامه ابلاغی ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه پیام نور و بنیاد شهید و امور ایثارگران، آن دسته از دانشجویان شاهد و ایثارگر از معافیت شهریه برخوردارند که در طول سنوات مجاز تحصیلی ( کارشناسی 10 ترم و کارشناسی ارشد 6 ترم) مشروط نشده باشند. لذا از دانشجویان شاهد و ایثارگر تقاضامند است با عنایت به عدم تعهد بنیاد شهید در اقبال پرداخت شهریه ترم های مشروطی شخصا نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند تا در ایام انتخاب واحد، حذف و اضافه و امتحانات دچار مشکل نگردد.مسئولیت عدم رعایت موارد مذکور بر عهده شخص دانشجو    می باشد.
  2. چناچه دانشجویی شرایط برخورداری از معافیت ایثارگری (شهریه) را دارد و جهت انتخاب واحد در ترم مهرماه با مشکل مواجه شد (بسته بودن سایت به علت بدهی شهریه) به  بنیاد شهید و امور ایثارگران اطلاع داده شود.