كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها دیدار ریاست و تعدادی از همکاران دانشگاه پیام نور مسجدسلیمان در منزل شهید فرزاد بهادری به مناسبت فرارسیدن  سالروز ولادت صدیقه طاهره، بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر ، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا ظاهری عبده وند و تعدادی از همکاران دانشگاه پیام نور مسجدسلیمان و به اتفاق مسئول بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر دانشگاه, روز شنبه مورخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۱ در منزل شهید فرزاد بهادری و با پدر و مادر شهید دیدار صمیمانه‌ای داشتند. در این دیدار.... ضمن اشاره به قدر و منزلت شهید، به پدر و مادر شهید به خاطر این سعادت عظیم تبریک گفتند و اظهار داشتند ملت و کشور ما عزت، اقتدار و بالندگی خود را مدیون مجاهدت های شهداء و ایثارگرانی است که در یکی از سخت دوران‌ها مردانه و مخلصانه پای آدین و ارزشها ایستادند و آنچه که داریم یا در چشم انداز ماست را برای این مرز و بوم به یادگار گذاشتند.
در این دیدار صمیمی پدر و مادر شهید به گوشه‌هایی از زندگی و فضایل شهید گرانقدرشان اشاره نمودند.