برگزاري جلسه هماهنگي استقبال از ماه محرم  همت روابط عمومي دانشگاه پيام نور مسجدسليمان و با حضور سرپرست ،معاون و مسئولين فرهنگي و پژوهشي جلسه اي به منظور هماهنگي استقبال از ماه محرم و برنامه ريزي هرچه بهتر استفاده از معنويات اين ماه برگزار گرديد.
در اين جلسه ابتدا سرپرست دانشگاه پيرامون ماه محرم و فضايل اين ماه ايراد صحبت پرداختند.در ادامه اين جلسه حاضران هر كدام ضمن بيان برنامه هايي پيشنهادهاي خود اعلام آمادگي كردند كه براي برگزاري هرچه بهتر برنامه هاي ايام محرم با تمام توان آماده همكاري جهت برگزاري مراسم ماه محرم هستند.
در پايان جلسه پس از جمع بندي مقرر گرديد برنامه هاي اصلي در دهه اول محرم بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه دانشگاه با همكاري كليه قسمتها برگزار گردد.همچنين مقرر گرديد در اين ايام مسابقه كتابخواني عاشوراييان  و نمايشگاه عفاف و حجاب به همت واحد فرهنگي برگزار گردد.